Lajmet e fundit

Ngaeesh Pri 8, 2017

Tarifat dhe çmimet e energjisë elektrike

MBLEDHJE E BORDIT TË ENTIT RREGULLATOR TË ENERGJISË 07.04.2017 Dje u mblodh Bordi i Entit Rregullator të Energjisë (ERE) lidhur me shq

Ngaeesh Pri 7, 2017

Paketa e Komisionit Evropian me objektiva për vitin 2030

Paketa e Komisionit Evropian me objektiva për vitin 2030 Komunikata Evropiane “Energji të pastër për të gjithë evropianët”, publikuar

Ngaeesh Mar 26, 2017

Të rejat mbi Energjitë e Rinovueshme

Komisioni Evropian ka nisur fazën e azhornimit dhe modifikimit të objektivave në fushën e burimeve të rinovueshme në perputhje edhe me obje

Ngaeesh Shk 27, 2017

Energjia e shpjeguar

Cfarë është energjia?            Është një fenomen fizik nga i cili mund të verifikojmë efektet nëpërmjet transformimeve t